HER SINIFTA 2 SORUMLU ÖĞRETMEN

Mamak Amerikan Kültür Koleji’nde her sınıfta 2 öğretmen bulunur. Bunlardan birisi sınıf öğretmeni, diğeri öğrenciyle İngilizce konuşan eğitim koçudur. Eğitim koçunun ik görevi her derste sınıfta bulunmaktır. Bununla beraber teneffüslerini, öğle aralarını da öğrencilerle geçirir. Ayrıca öğrencilerin doğum günlerini takip eder ve kutlamaları organize eder. Kısacası eğitim koçu, öğrencilerin bir anlamda arkadaşı gibidir, çok önemli bir farkla: Eğitim Koçu sadece İngilizce konuşur.

Bunların dışında eğitim koçu zamanının tamamını öğrencilerle geçirdii için onlardaki en küçük değişimi, olumsuzluğu vs. ilk fark eden kişi olacaktır. Kısacası, her bir eğitim koçu aynı zamanda kendi sınıfının rehber öğretmenidir.

Bütün bu süreç, okulumuzda kadrolu bulunan PDR uzmanı rehber öğretmenimizin koordinatörlüğüyle desteklenir.