ÇİFT DİPLOMA

Öğrencilerimiz katıldıkları Uluslararası Geçerli Diploma Programı sayesinde mezun olurken 2. diploma alabilirler. Çocuklarımızın katıldıkları bu program, İngiltere’deki eğitim müfredatını ülkemizdeki mevcut eğitim müfredatına uyarlar. Çift diploma almak isteyen öğrencilerimiz her eğitim öğretim yılı sonunda 2 hafta süren kapsamlı bir eğitim kampına katılırlar. Kamp süresince İngilizce ağırlıklı Matematik, Fen Bilgisi ve Sosyal Bilgiler derslerinde çalışmalar yaparlar. Ayrıca Kariyer Planlama, İngilizce Bilgi Teknolojileri, İngiliz Dili ve Edebiyatı gibi seçmeli dersler alırlar. Eğitim sonunda, alınan müfredat ve seçmeli dersler ile ilgili yapılacak gelişim testini başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz 2. Diplomayı almaya hak kazanırlar.

Öğrencilerimiz aldıkları 2. Diploma ile İngilitere’de fark dersleri, hazırlık sınıfı, giriş sınavı gibi prosedürlere takılmadan eğitim hayatlarına devam edebilirler. Ayrıca her yaz yapılacak eğitim kamplarında alacakları seçmeleri dersler ile İngiltere’ye gittiklerinde, yeni geldikleri bu ülkenin kültürüne ve yaşam şartlarına rahatlıkla uyum sağlayabilmektedirler.