Şifreli Alan

Kurum Adı: Robotown Robotik Kodlama Atölyesi

Dersin içeriği: Robotların tasarımı, kodlanması ve çalışma mantığına dair uygulamalı bilgilendirme

Ders süresi ve günü: Haftada 1 saat (60 dk.)-Cumartesi-10:00-11:00

Hedeflenen kazanımlar:  Yaş gruplarına uygun müfredatla çocukların robotlara temas ederek tasarım yapmaları ve kodlama mantığını anlamaları hedeflenmektedir. Bu sayede çocuklar hem geleceğin dili olarak kabul edilen kodlamanın okur-yazarlığını kazanacak hem de algoritma ve süreç yönetimini öğreneceklerdir.

TÜM DUYURULAR

03.10.2018